Object detail

Hooilandplein75Wageningen03 - kopie.jpg Hooilandplein75Wageningen12 - kopie.jpg Hooilandplein75Wageningen16 - kopie.jpg Hooilandplein75Wageningen17 - kopie.jpg Hooilandplein75Wageningen31 - kopie.jpg Hooilandplein75Wageningen01.jpg Hooilandplein75Wageningen02.jpg Hooilandplein75Wageningen03.jpg Hooilandplein75Wageningen04.jpg Hooilandplein75Wageningen05.jpg Hooilandplein75Wageningen10.jpg Hooilandplein75Wageningen13.jpg Hooilandplein75Wageningen12.jpg Hooilandplein75Wageningen16.jpg Hooilandplein75Wageningen14.jpg Hooilandplein75Wageningen15.jpg Hooilandplein75Wageningen17.jpg Hooilandplein75Wageningen11.jpg Hooilandplein75Wageningen23.jpg Hooilandplein75Wageningen22.jpg Hooilandplein75Wageningen21.jpg Hooilandplein75Wageningen19.jpg Hooilandplein75Wageningen20.jpg Hooilandplein75Wageningen24.jpg Hooilandplein75Wageningen25.jpg Hooilandplein75Wageningen26.jpg Hooilandplein75Wageningen27.jpg Hooilandplein75Wageningen28.jpg Hooilandplein75Wageningen09.jpg Hooilandplein75Wageningen29.jpg Hooilandplein75Wageningen32.jpg Hooilandplein75Wageningen06.jpg Hooilandplein75Wageningen07.jpg Hooilandplein75Wageningen08.jpg Hooilandplein75Wageningen30.jpg Hooilandplein75Wageningen31.jpg Hooilandplein75Wageningen18.jpg Hooilandplein75Wageningen33.jpg Hooilandplein75Wageningen34.jpg
Verkocht

Verkocht: Hooilandplein 75, 6708 RT Wageningen

€ 369.500,- k.k.
Type object Appartement, galerijflat
Woonoppervlakte 105 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Welkom bij Hooilandplein 75, een comfortabel appartement dat perfect is voor iedereen die op zoek is naar een knusse, goed onderhouden woning. Dit appartement biedt een ruime woonkamer met aangrenzend balkon, twee slaapkamers en een externe berging. Een bijzonder detail van deze woning is de praktische indeling die zorgt voor een optimaal wooncomfort. Is dit het appartement waar u naar op zoek... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, galerijflat
    Bouwperiode 1992
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Vrijdag 7 juni 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07627
Vraagprijs € 369.500,- k.k.
Servicekosten € 181,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 7 juni 2024
Laatste wijziging Dinsdag 9 juli 2024
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Toegankelijkheid Senioren
Bouwperiode 1992
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dakisolatie, Muurisolatie, Spouwmuren
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 105 m²
Inhoud 348 m³
Oppervlakte externe bergruimte 6 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 19 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
CV ketel Remeha
Bouwjaar 2023
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een lift Ja
Heeft zonwering Ja
Heeft ventilatie Ja
Vereniging van Eigenaren
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Wageningen A 879
Omvang Appartementsrecht of complex

Beschrijving

Welkom bij Hooilandplein 75, een comfortabel appartement dat perfect is voor iedereen die op zoek is naar een knusse, goed onderhouden woning. Dit appartement biedt een ruime woonkamer met aangrenzend balkon, twee slaapkamers en een externe berging. Een bijzonder detail van deze woning is de praktische indeling die zorgt voor een optimaal wooncomfort. Is dit het appartement waar u naar op zoek bent?

Het appartement bevindt zich in een fijne en levendige buurt van Wageningen, een stad die bekend staat om haar gezellige sfeer en diverse voorzieningen. Op korte afstand vindt u supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en sfeervolle eetgelegenheden. Voor natuurliefhebbers zijn er prachtige parken en wandelroutes in de omgeving. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, met nabijgelegen uitvalswegen en goede verbindingen met het openbaar vervoer richting Arnhem, Ede en Utrecht.

Indeling:

Entree:
U betreedt het appartement via de centrale hal, waar ook de brievenbussen en trapopgang naar de verdiepingen zijn. Een lift is aanwezig voor extra comfort en toegankelijkheid. Bij binnenkomst in het appartement treft u een goed afgewerkte entree aan, waar de meterkast en een opbergruimte zich bevindt.

Woonkamer:
De ruime woonkamer biedt een open indeling en veel natuurlijk daglicht, wat zorgt voor een aangename leefomgeving. De open indeling biedt voldoende mogelijkheden voor het inrichten van een comfortabele zithoek en een eethoek. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een aangrenzend balkon, de ideale plek om van de buitenlucht te genieten.

Keuken:
Een instapklare keuken grenst aan de woonkamer. Deze beschikt over een praktisch werkblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een gasfornuis met afzuigkap, een ingebouwde oven, een koelkast, een spoelbak. De keuken biedt voldoende opbergruimte in de lades en kastjes.

Slaapkamers:
Twee comfortabele slaapkamers grenzen aan de hal van het appartement. De slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en een kledingkast. Beide kamers zijn voorzien van een laminaten vloer en kunnen desgewenst worden gebruikt als werk- of hobbyruimte.

Buiten:
Het balkon, toegankelijk vanuit de woonkamer, biedt een prettige buitenruimte waar je kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht. Er is voldoende ruimte om een kleine zithoek of wat planten te plaatsen. Tevens voorziet een zonnescherm u van schaduw op warme dagen.
Externe berging:
Een externe berging op de begane grond biedt extra opbergruimte voor fietsen, tuinspullen of andere benodigdheden. Deze berging is goed bereikbaar en biedt praktische opslagmogelijkheden.

Algemene gegevens
- Type woning: appartement
- Bouwjaar: 1994
- Aantal kamers: 3
- Aantal slaapkamers: 2
- Aantal badkamers: 1, apart toilet
- Parkeerruimte: vaste parkeerplaats (buiten)
- Aanwezig: berging in de onderbouw
- Aangrenzend balkon

Technische gegevens
- Warmwater- en verwarmvoorziening: CV-ketel uit 2023
- Voorzieningen: buitenzonwering
- Mechanische ventilatie aanwezig
- Isolatie: dubbel glas
- Glasvezel kabel en TV kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Ede.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen