Object detail

Kantmos44Veenendaal01.jpg Kantmos44Veenendaal09 - kopie.jpg Kantmos44Veenendaal15 - kopie.jpg Kantmos44Veenendaal40 - kopie.jpg Kantmos44Veenendaal39 - kopie.jpg Kantmos44Veenendaal04.jpg Kantmos44Veenendaal01 - kopie.jpg Kantmos44Veenendaal02.jpg Kantmos44Veenendaal43.jpg Kantmos44Veenendaal06.jpg Kantmos44Veenendaal09.jpg Kantmos44Veenendaal11.jpg Kantmos44Veenendaal10.jpg Kantmos44Veenendaal12.jpg Kantmos44Veenendaal14.jpg Kantmos44Veenendaal13.jpg Kantmos44Veenendaal15.jpg Kantmos44Veenendaal16.jpg Kantmos44Veenendaal18.jpg Kantmos44Veenendaal19.jpg Kantmos44Veenendaal20.jpg Kantmos44Veenendaal21.jpg Kantmos44Veenendaal17.jpg Kantmos44Veenendaal22.jpg Kantmos44Veenendaal07.jpg Kantmos44Veenendaal08.jpg Kantmos44Veenendaal24.jpg Kantmos44Veenendaal25.jpg Kantmos44Veenendaal26.jpg Kantmos44Veenendaal27.jpg Kantmos44Veenendaal28.jpg Kantmos44Veenendaal29.jpg Kantmos44Veenendaal30.jpg Kantmos44Veenendaal31.jpg Kantmos44Veenendaal32.jpg Kantmos44Veenendaal23.jpg Kantmos44Veenendaal33.jpg Kantmos44Veenendaal34.jpg Kantmos44Veenendaal35.jpg Kantmos44Veenendaal36.jpg Kantmos44Veenendaal42.jpg Kantmos44Veenendaal40.jpg Kantmos44Veenendaal37.jpg Kantmos44Veenendaal39.jpg Kantmos44Veenendaal38.jpg Kantmos44Veenendaal41.jpg Kantmos44Veenendaal05.jpg Kantmos44Veenendaal03.jpg Kantmos44Veenendaal44.jpg Kantmos44Veenendaal45.jpg Kantmos44Veenendaal46.jpg
Nieuw in verkoop

Te koop: Kantmos 44, 3904 JZ Veenendaal

€ 535.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 169 m²
Woonoppervlakte 130 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop

Notitie

Algemeen

Stijlvol wonen in een moderne tussenwoning met verrassend veel ruimte en licht

In deze prachtige, modern afgewerkte tussenwoning aan de Kantmos 44 in Veenendaal geniet je van 129 m² aan woonoppervlakte, verdeeld over drie verdiepingen. Bij binnenkomst merk je direct de luxe afwerking, van de doorgelegde visgraat PVC-vloer tot de royale raampartijen die voor een zee van licht zorgen. Deze won... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1996
    Status Nieuw in verkoop
    Aangeboden sinds Vrijdag 18 oktober 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07724
Vraagprijs € 535.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 18 oktober 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1996
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie, Spouwmuren, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 169 m²
Woonoppervlakte 130 m²
Inhoud 459 m³
Oppervlakte externe bergruimte 10 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 2 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 4
Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord west
Heeft een achterom Ja
Staat Goed onderhouden
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Oriëntering Zuidoost
Tuin 2 - Staat Goed onderhouden
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel Nefit
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2019
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Heeft kabel-tv Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft zonwering Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Veenendaal F 2316
Perceeloppervlakte 169 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

Stijlvol wonen in een moderne tussenwoning met verrassend veel ruimte en licht

In deze prachtige, modern afgewerkte tussenwoning aan de Kantmos 44 in Veenendaal geniet je van 129 m² aan woonoppervlakte, verdeeld over drie verdiepingen. Bij binnenkomst merk je direct de luxe afwerking, van de doorgelegde visgraat PVC-vloer tot de royale raampartijen die voor een zee van licht zorgen. Deze woning heeft vijf slaapkamers, een moderne leefkeuken met hoogwaardige apparatuur, en een heerlijke achtertuin om in te ontspannen. De gehele woning is in 2020 gerenoveerd, in 2021 is de voortuin vernieuwd, in 2022 zijn er rolluiken en een screen geplaatst en in 2023 is de achtertuin vernieuwd. Een ideale gezinswoning in een rustige buurt, maar toch centraal gelegen.

De woning ligt in een rustige en kindvriendelijke wijk, omringd door groen. In de directe omgeving vind je alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Veenendaal zelf biedt een goed aanbod van winkels en horecagelegenheden. Voor wie regelmatig reist, is de bereikbaarheid uitstekend; zowel de A12 als de A30 zijn snel te bereiken, en met het openbaar vervoer ben je binnen korte tijd in omliggende steden zoals Ede, Arnhem en Utrecht.

Begane grond
Na enkele treden stap je via de overkapte voordeur binnen in een ruime entree. Hier valt de afwerking van de woning direct op: lichte wanden en een prachtige doorgelegde visgraat pvc-vloer. De entree biedt toegang tot de trapopgang, een praktische trapkast, het moderne toilet en de woonkamer.

De woonkamer voelt heerlijk licht en ruim aan, met grote raampartijen aan weerszijden. Aan de voorzijde van de woning kun je een sfeervolle zithoek creëren, terwijl er aan de achterzijde meer dan genoeg ruimte is voor een grote eethoek die grenst aan de open keuken. De moderne leefkeuken is voorzien van een praktische kastenwand, en een groot, spoeleiland met ontbijtbar en een Quooker. Hoogwaardige apparatuur zoals een inductiekookplaat, plafondafzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser zorgen voor veel comfort en gemak. Via de keuken heb je toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping kom je op een ruime overloop met een doorlopende laminaatvloer. Hier vind je drie ruime slaapkamers, twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt, hebben grote raampartijen en profiteren van een prettige lichtinval.

De moderne badkamer is een plaatje op zich, met strak tegelwerk, een ligbad, een inloop regendouche, een wastafelmeubel met dubbele wastafel, een designradiator, een hangend toilet en een raam voor natuurlijk licht en ventilatie.

Tweede verdieping
Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping, waar je uitkomt op een royale overloop met dakramen aan weerszijden. Hier vind je de aansluitingen voor witgoed en extra opbergruimte achter het knieschot. Op deze verdieping bevinden zich ook nog twee ruime en lichte slaapkamers, eveneens netjes afgewerkt en voorzien van dakramen.

Derde verdieping
Via een vlizotrap bereik je de bergzolder voor extra opbergruimte.

Buitenruimte
Aan de voorzijde van de woning ligt een fraai aangelegde voortuin, met voldoende openbare parkeergelegenheid aan de overkant van de straat en op eigen terrein. Bovendien heb je vanaf hier uitzicht op een mooi park met waterpartij. De achterzijde van de woning biedt een royale, groen aangelegde tuin met een heerlijk ruim terras direct aan de woning, waar een uitvalscherm zorgt voor schaduw op warme dagen. Achter in de tuin bevindt zich nog een ruim terras, en er is nette beschutting en een royale berging. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Algemene gegevens
- Type woning: tussenwoning
- Bouwjaar: 1996
- Verbouwjaar: 2020 keuken, badkamer, vloeren, stucwanden, wc, tuinen voor en achter, nieuwe rolluiken, screen en elektrische zonwering
- Aantal kamers: 6
- Aantal slaapkamers: 5
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: op eigen terrein en in directe omgeving
- Aanwezig: berging en zolder
- Ligging tuin: westen
- Tuin bereik: via achterom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Cv ketel Nefit 2020
- Verwarmvoorziening: Cv ketel Nefit 2020
- Voorzieningen: buitenzonwering
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: vloerisolatie
- Dubbel glas: geheel HR
- Glasvezel kabel: aanwezig
- Kozijnen: hout
- Schilderwerk: uitstekend

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Plattegronden