Object detail

Ruiterpad6Rhenen05 Bewerkt - kopie.jpg Ruiterpad6Rhenen11 - kopie.jpg Ruiterpad6Rhenen14 - kopie.jpg Ruiterpad6Rhenen19 - kopie.jpg Ruiterpad6Rhenen42 - kopie.jpg Ruiterpad6Rhenen05 Bewerkt.jpg Ruiterpad6Rhenen03.jpg Ruiterpad6Rhenen04.jpg Ruiterpad6Rhenen06.jpg Ruiterpad6Rhenen07.jpg Ruiterpad6Rhenen08.jpg Ruiterpad6Rhenen09.jpg Ruiterpad6Rhenen10.jpg Ruiterpad6Rhenen11.jpg Ruiterpad6Rhenen12.jpg Ruiterpad6Rhenen13.jpg Ruiterpad6Rhenen14.jpg Ruiterpad6Rhenen15.jpg Ruiterpad6Rhenen16.jpg Ruiterpad6Rhenen17.jpg Ruiterpad6Rhenen18.jpg Ruiterpad6Rhenen19.jpg Ruiterpad6Rhenen20.jpg Ruiterpad6Rhenen21.jpg Ruiterpad6Rhenen22.jpg Ruiterpad6Rhenen23.jpg Ruiterpad6Rhenen24.jpg Ruiterpad6Rhenen25.jpg Ruiterpad6Rhenen26.jpg Ruiterpad6Rhenen27.jpg Ruiterpad6Rhenen28.jpg Ruiterpad6Rhenen29.jpg Ruiterpad6Rhenen30.jpg Ruiterpad6Rhenen31.jpg Ruiterpad6Rhenen32.jpg Ruiterpad6Rhenen33.jpg Ruiterpad6Rhenen34.jpg Ruiterpad6Rhenen35.jpg Ruiterpad6Rhenen36.jpg Ruiterpad6Rhenen37.jpg Ruiterpad6Rhenen38.jpg Ruiterpad6Rhenen39.jpg Ruiterpad6Rhenen40.jpg Ruiterpad6Rhenen41.jpg Ruiterpad6Rhenen42.jpg Ruiterpad6Rhenen43.jpg Ruiterpad6Rhenen44.jpg Ruiterpad6Rhenen45.jpg Ruiterpad6Rhenen46.jpg Ruiterpad6Rhenen48.jpg Ruiterpad6Rhenen49.jpg Ruiterpad6Rhenen01.jpg Ruiterpad6Rhenen02.jpg
Onder bod

Onder bod: Ruiterpad 6, 3911 SL Rhenen

€ 549.500,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 233 m²
Woonoppervlakte 138 m²
Aanvaarding In overleg
Status Onder bod

Notitie

Algemeen

Stijlvolle 2-onder-1-kapwoning met eigen oprit, garage, robuuste veranda en heerlijke zonnige tuin in een groene en rustige woonomgeving.

Aan het Ruiterpad 6 in Achterberg/Rhenen vindt u een sfeervolle en hoogwaardig afgewerkte twee-onder-een-kapwoning met een totale gebruikersoppervlakte van 137m². Gebouwd in 1975 en door de jaren heen met zorg onderhouden, beschikt deze woning over een op... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
    Bouwperiode 1974
    Status Onder bod
    Aangeboden sinds Dinsdag 15 oktober 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07711
Vraagprijs € 549.500,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 15 oktober 2024
Laatste wijziging Dinsdag 22 oktober 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1974
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie, Spouwmuren
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 233 m²
Woonoppervlakte 138 m²
Inhoud 487 m³
Oppervlakte externe bergruimte 26 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 18 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Oosten
Heeft een achterom Ja
Staat Prachtig aangelegd
Tuin 2 - Type Voortuin
Tuin 2 - Oriëntering Zuid-west
Tuin 2 - Staat Goed onderhouden
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel Nefit Topline
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2011
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 3
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Houtkachel
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Douche, Dubbele wastafel, Inloopdouche, Toilet, Wastafel, Wastafelmeubel
Parkeergelegenheid Vrijstaande stenen garage
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een rookkanaal Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft rolluiken Ja
Heeft zonwering Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Rhenen G 3700
Perceeloppervlakte 233 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

Stijlvolle 2-onder-1-kapwoning met eigen oprit, garage, robuuste veranda en heerlijke zonnige tuin in een groene en rustige woonomgeving.

Aan het Ruiterpad 6 in Achterberg/Rhenen vindt u een sfeervolle en hoogwaardig afgewerkte twee-onder-een-kapwoning met een totale gebruikersoppervlakte van 137m². Gebouwd in 1975 en door de jaren heen met zorg onderhouden, beschikt deze woning over een open en lichte woonkamer, moderne keuken, 4 grote slaapkamers en een instapklare badkamer. De zonnige en fraai aangelegde achtertuin is de perfecte plek om te ontspannen, zeker onder de robuuste eiken veranda. De eigen oprit en de handige garage zorgen voor meerdere parkeerplaatsen en de nodige opslagruimte. Deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en stijlvol wonen.

Ruiterpad 6 is gelegen aan de rand van het charmante Rhenen in Achterberg, op korte afstand van diverse voorzieningen in Achterberg. Binnen enkele minuten bereikt u diverse scholen, sportverenigingen en supermarkten. De uitstekende openbaarvervoersverbindingen zorgen ervoor dat u snel op uw bestemming bent, met een bushalte op loopafstand en het treinstation op slechts enkele minuten rijden. Ook de uitvalswegen naar omliggende dorpen en steden, zoals Veenendaal en Wageningen, zijn eenvoudig te bereiken. Het gezellige stadscentrum van Rhenen ligt op enkele minuten fietsen. Hier vindt u een diversiteit aan winkels, restaurantjes en dergelijke.

Entree:
Via de eigen oprit bereikt u de entree van de woning. Zodra u binnenstapt, komt u terecht in de hal die ruim genoeg is voor het plaatsen van een kapstok of opbergmeubel. Vanuit hier heeft u toegang tot de 1e verdieping, de toiletruimte en de woonkamer.

Woonkamer:
De woonkamer, het kloppende hart van de begane grond, ontvangt u met een zee aan natuurlijk licht dankzij de grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. De open opzet biedt veel mogelijkheden om verschillende zithoeken te creëren.

Keuken en eetkamer:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de moderne, open keuken. Uitgerust met een U-vormig aanrechtblad en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, vaatwasser en spoelbak. De keuken biedt meer dan genoeg werkruimte om de lekkerste maaltijden te bereiden. Er is bovendien voldoende plaats voor een eettafel, vanwaar u zo de groene achtertuin instapt.

1e verdieping:
Eenmaal op de 1e verdieping ontdekt u drie goed onderhouden slaapkamers en de badkamer. Deze verdieping biedt ruimte en comfort voor het hele gezin, waarbij elke kamer functioneel en licht is ingericht.

Slaapkamers:
De slaapkamers zijn allen ruim en worden overgoten door daglicht dankzij de grote ramen. Hier is ruimte genoeg voor een bed, bureau of een kastenwand. Eén van de slaapkamers biedt zelfs toegang tot het balkon aan de straatkant, ideaal voor een ontspannen moment in de buitenlucht. De kamers zijn multi-inzetbaar, bijvoorbeeld als logeerkamer of werkruimte.

Badkamer:
De badkamer is praktisch en modern ingericht. Volledig betegeld en voorzien van een ruime douchecabine, een dubbele wastafel met spiegel en een zwevend toilet. Daarnaast is er voldoende opbergruimte voor uw badkamerbenodigdheden.

2e verdieping:
De trap leidt u naar de 2e verdieping, waar een vierde slaapkamer is gesitueerd. Deze kamer is eveneens goed onderhouden en multi-inzetbaar. Of u hier nu een logeerkamer, werkruimte of extra opbergruimte van maakt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook hier zorgt het daglicht voor een aangename sfeer.

Buitenruimte:
Vanuit de eetkamer stapt u zo de achtertuin in, waar een overdekt terras op u wacht. Deze groen aangelegde tuin is zorgvuldig onderhouden en biedt volop privacy. Geniet van de zonuren op een comfortabele loungeset of zet een buitentafel neer om hier lange zomerdagen door te brengen. De tuin is strak en overzichtelijk, maar toch weelderig groen. Via de tuin heeft u tevens toegang tot de garage, die ideaal is voor het stallen van fietsen, een auto of als extra opbergruimte.

Algemene gegevens
- Type woning: 2-onder-1-kapwoning
- Bouwjaar: 1974
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: op de eigen oprit, in de garage en in de directe omgeving aanwezig
- Aanwezig: erker, aanbouw, veranda, oprit en garage
- Ligging tuin: oost
- Tuin bereik: via de woning en een achterom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel, Nefit Topline, bj 2011
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel, Nefit Topline, bj 2011
- Openhaard: aanwezig
- Voorzieningen: buitenzonwering aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: spouwisolatie aanwezig
- Dubbel glas: geheel
- Kozijnen: hout/kunststof

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen