Object detail

Ruiterpad30Rhenen08.jpg Ruiterpad30Rhenen07.jpg Ruiterpad30Rhenen02.jpg Ruiterpad30Rhenen37.jpg Ruiterpad30Rhenen39 - kopie.jpg Ruiterpad30Rhenen16 - kopie.jpg Ruiterpad30Rhenen17 - kopie.jpg Ruiterpad30Rhenen19 - kopie.jpg Ruiterpad30Rhenen12.jpg Ruiterpad30Rhenen13.jpg Ruiterpad30Rhenen14.jpg Ruiterpad30Rhenen15.jpg Ruiterpad30Rhenen16.jpg Ruiterpad30Rhenen17.jpg Ruiterpad30Rhenen18.jpg Ruiterpad30Rhenen19.jpg Ruiterpad30Rhenen20.jpg Ruiterpad30Rhenen21.jpg Ruiterpad30Rhenen22.jpg Ruiterpad30Rhenen23.jpg Ruiterpad30Rhenen24.jpg Ruiterpad30Rhenen25.jpg Ruiterpad30Rhenen26.jpg Ruiterpad30Rhenen27.jpg Ruiterpad30Rhenen28.jpg Ruiterpad30Rhenen29.jpg Ruiterpad30Rhenen30.jpg Ruiterpad30Rhenen31.jpg Ruiterpad30Rhenen32.jpg Ruiterpad30Rhenen33.jpg Ruiterpad30Rhenen34.jpg Ruiterpad30Rhenen35.jpg Ruiterpad30Rhenen36.jpg Ruiterpad30Rhenen38.jpg Ruiterpad30Rhenen39.jpg Ruiterpad30Rhenen40.jpg Ruiterpad30Rhenen41.jpg Ruiterpad30Rhenen01.jpg Ruiterpad30Rhenen03.jpg Ruiterpad30Rhenen04.jpg Ruiterpad30Rhenen06.jpg Ruiterpad30Rhenen05.jpg Ruiterpad30Rhenen11.jpg Ruiterpad30Rhenen09.jpg Ruiterpad30Rhenen10.jpg
Verkocht

Verkocht: Ruiterpad 30, 3911 SL Rhenen

€ 530.000,- k.k.
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning, semibungalow
Perceeloppervlakte 510 m²
Woonoppervlakte 109 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

LET OP: Genoemde vraagprijs is een inzetprijs.

Stap binnen in deze karaktervolle semi-bungalow met een totale gebruiksoppervlakte van 108 m² met een perceel van 510m². Deze unieke woning biedt drie slaapkamers, een ruime woonkamer met serre, garageruimte en een riante tuin. Ondanks de veelbelovende potentie van de bungalow, zijn er nog enkel werkzaamheden nodig om het helemaal naar wens te m... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning, semibungalow
    Bouwperiode 1965
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Vrijdag 10 mei 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07608
Vraagprijs € 530.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 10 mei 2024
Laatste wijziging Zaterdag 29 juni 2024
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning, semibungalow
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1965
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 510 m²
Woonoppervlakte 109 m²
Inhoud 404 m³
Oppervlakte externe bergruimte 35 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Tuin rondom
Oriëntering Noord-oost
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel D
CV ketel
CV ketel Nefit Topline
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 4
Aantal overdekte parkeerplaatsen 2
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Natuurlijke ventilatie
Parkeergelegenheid Vrijstaande stenen garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft rolluiken Ja
Heeft een dakraam Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Rhenen G 2601
Perceeloppervlakte 510 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

LET OP: Genoemde vraagprijs is een inzetprijs.

Stap binnen in deze karaktervolle semi-bungalow met een totale gebruiksoppervlakte van 108 m² met een perceel van 510m². Deze unieke woning biedt drie slaapkamers, een ruime woonkamer met serre, garageruimte en een riante tuin. Ondanks de veelbelovende potentie van de bungalow, zijn er nog enkel werkzaamheden nodig om het helemaal naar wens te maken.

Deze woning aan het Ruiterpad bevindt zich in een levendige buurt met een voldoende voorzieningen binnen handbereik. Scholen, supermarkten, openbaar vervoer en diverse winkels zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor het een zeer aantrekkelijke locatie is. De woning is eenvoudig te bereiken en uitvalswegen in de richting van Veenendaal, Wageningen en de Betuwe zijn nabij gelegen. Bovendien beschikt de woning over meer dan voldoende parkeermogelijkheden namelijk op de eigen oprit, onder de carport en in de extra diepe garage.

Indeling:
Begane grond:

Entree:
Bij het betreden van de woning via de oprit komt u direct in de hal terecht. Deze hal geeft toegang tot de meterkast en de badkamer op de begane grond doorgang via een toog leidt naar de woonkamer en keuken.

Badkamer:
Hoewel de badkamer enigszins verouderd is, is deze goed onderhouden en functioneel. De badkamer is voorzien van vloer- en wandtegels en beschikt over een douchecabine, wastafel met spiegel, opbergmeubels en een staand toilet. Ondanks de verouderde badkamer biedt het alle nodige voorzieningen voor direct gebruik.

Woonkamer:
Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer. Deze is ruim, heeft een open indeling en wordt dankzij de grote raampartijen van veel natuurlijk licht voorzien. De open indeling biedt voldoende mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek. Aan de achterzijde is een glazen serre aanwezig, wat een fijne plek is om te ontspannen, met uitzicht op de tuin.

Keuken:
Hoewel de keuken enigszins gedateerd is, biedt deze nog steeds voldoende functionaliteit. Voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, koelkast, spoelbak met kraan en een vaatwasser, voldoet de keuken aan de basisbehoeften. Daarnaast is er ruime opbergruimte in de lades en kastjes rondom het werkblad. Ondanks zijn verouderde uitstraling biedt de keuken genoeg ruimte voor eventuele aanpassingen of uitbreidingen. Bovendien is er ruimte voor een eettafel, waardoor de keuken een gezellige plek is om te dineren.

Slaapkamer:
Op de begane grond is een slaapkamer aanwezig. Deze is ruim en biedt voldoende plek voor het plaatsen van een bed, bureau en opbergmeubels. Deze slaapkamer heeft een directe toegang tot de badkamer.

1e verdieping:
De trap in de hal leidt naar de eerste verdieping, waar zich nog twee slaapkamers bevinden. Hoewel beide kamers goed onderhouden zijn, is er nog wat werk nodig om ze naar eigen smaak af te werken. Desalniettemin bieden ze voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau. Ingebouwde kastruimtes zorgen voor slimme opbergmogelijkheden in beide slaapkamers.

Buiten:
Vanuit de keuken stapt u de tuin in, een ruim perceel wat veel mogelijkheden biedt. Deze veelzijdige buitenruimte kan worden omgevormd tot een prachtige oase met een beetje zorg. Een royaal terras biedt ruimte voor een lounge set of buitentafel, perfect om te genieten van de zonuren gedurende de dag. Achterin de tuin is een tuinhuisje aanwezig, maar aan de zijkant bevindt zich een vrijstaande stenen garageruimte, ideaal om tuinspullen, fietsen of zelfs een auto te stallen. Daaraan vast zit nog een kleine overkapping met asbestplaten die u zelf kosteloos kunt afvoeren bij de gemeente Rhenen.

Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaand
- Bouwjaar: 1965
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte:
- Aanwezig: serre en garage
- Ligging tuin: rondom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: cv combiketel Nefit Topline
- Verwarmvoorziening: cv combiketel Nefit Topline
- Mechanische ventilatie: Nee
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel, TV kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen