Object detail

Molenberg57Rhenen02 - kopie.jpg Molenberg57Rhenen09 - kopie.jpg Molenberg57Rhenen13 - kopie.jpg Molenberg57Rhenen24 - kopie.jpg Molenberg57Rhenen32 - kopie.jpg Molenberg57Rhenen02.jpg Molenberg57Rhenen07.jpg Molenberg57Rhenen08.jpg Molenberg57Rhenen09.jpg Molenberg57Rhenen11.jpg Molenberg57Rhenen12.jpg Molenberg57Rhenen16.jpg Molenberg57Rhenen13.jpg Molenberg57Rhenen15.jpg Molenberg57Rhenen14.jpg Molenberg57Rhenen19.jpg Molenberg57Rhenen24.jpg Molenberg57Rhenen25.jpg Molenberg57Rhenen20.jpg Molenberg57Rhenen26.jpg Molenberg57Rhenen27.jpg Molenberg57Rhenen28.jpg Molenberg57Rhenen29.jpg Molenberg57Rhenen30.jpg Molenberg57Rhenen32.jpg Molenberg57Rhenen33..jpg Molenberg57Rhenen01.jpg
Nieuw in verkoop

Te koop: Molenberg 57, 3911 PR Rhenen

€ 399.500,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
Perceeloppervlakte 154 m²
Woonoppervlakte 120 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop

Notitie

Algemeen

Kopers opgelet! Deze woning wordt verkocht middels verkoop bij inschrijving (gunning verkoper). De sluitingsdatum voor het bieden is 25 september 2024 om 11:00 uur.

Ruime en lichte hoekwoning met zonnige tuin en schitterende vrije ligging aan de achterzijde!

Wat een fantastische plek om je thuis te noemen! Je vindt hier een energiezuinige hoekwoning met zonnepanelen, gelegen op een ruim p... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
    Bouwperiode 1974
    Status Nieuw in verkoop
    Aangeboden sinds Donderdag 12 september 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07709
Vraagprijs € 399.500,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 12 september 2024
Laatste wijziging Dinsdag 17 september 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1974
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie, Spouwmuren, Vloerisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 154 m²
Woonoppervlakte 120 m²
Inhoud 442 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuiden
Heeft een achterom Ja
Staat Goed onderhouden
Tuin 2 - Type Voortuin
Tuin 2 - Oriëntering Noorden
Tuin 2 - Staat Goed onderhouden
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel ATAG
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2023
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Heeft kabel-tv Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft zonwering Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Rhenen H 4529
Perceeloppervlakte 154 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

Kopers opgelet! Deze woning wordt verkocht middels verkoop bij inschrijving (gunning verkoper). De sluitingsdatum voor het bieden is 25 september 2024 om 11:00 uur.

Ruime en lichte hoekwoning met zonnige tuin en schitterende vrije ligging aan de achterzijde!

Wat een fantastische plek om je thuis te noemen! Je vindt hier een energiezuinige hoekwoning met zonnepanelen, gelegen op een ruim perceel van in totaal 178 m² met parkeerplaats op eigen terrein.

Deze ruime woning biedt een sfeervolle woonkamer met schuifpui naar de zonnige achtertuin met vrije ligging. Aan de voorzijde van de woning is de lichte open keuken gesitueerd. Met drie royale slaapkamers (voorheen 4 slaapkamers) en een volledig uitgeruste badkamer is er alle ruimte voor het hele gezin. Daarnaast beschikt de woning over veel praktische (berg)ruimte zoals de voorzolder, aanpandige berging en meerdere vaste kasten.

De kadastrale perceelsoppervlakte bij de woning is 154 m2. Omdat aan de voorzijde naast de eigen voortuin ook een stuk huurgrond aanwezig is van circa 24 m2 is het totale perceel bij deze woning 178 m2. Deze huurgrond is een echte verrijking van de woning omdat hierdoor een parkeerplek op eigen terrein is gecreëerd. De huur van de grond bedraagt 106 euro per jaar. De woning is gelegen in een ruim opgezette, kindvriendelijke en groene woonomgeving nabij diverse natuurgebieden en het karakteristieke centrum van Rhenen.

Rhenen is een gezellige, levendige stad met alle faciliteiten die je nodig hebt. Winkels, scholen en sportverenigingen zijn op korte afstand, zodat je nooit ver hoeft te reizen voor je dagelijkse benodigdheden. Bovendien is de woning goed bereikbaar; uitvalswegen zijn snel te bereiken en er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar nabijgelegen steden. Voor natuurliefhebbers is Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug vlakbij, wat talloze mogelijkheden biedt voor recreatie en ontspanning.

Begane grond
De entree van de woning is licht en ruim, met lichte wanden voorzien van lambrisering. De vloer loopt mooi door naar de woonkamer. Vanuit de entree heb je toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

De woonkamer is heerlijk licht en ruim, eveneens afgewerkt met lambrisering en voorzien van een grote schuifpui richting de achtertuin. De schuifpui is vervangen in 2020 en is voorzien van hordeuren en zonscreens. In de woonkamer is volop ruimte voor een sfeervolle zit- en een comfortabele eethoek. Ook is er een praktische trapkast aanwezig voor bijvoorbeeld je voorraad. Grenzend aan de woonkamer ligt de lichte open keuken. Deze is uitgerust met een licht keukenmeubel in rechte opstelling en diverse apparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser.

Eerste verdieping
Via de trap kom je op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers (voorheen 3). De slaapkamer aan de voorzijde is ruim en biedt veel lichtinval door de grote raampartij. De slaapkamer aan de achterzijde is royaal en eveneens voorzien van een grote raampartij. Beide kamers hebben een tapijtvloer en een vaste kast, wat zorgt voor voldoende opbergruimte. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, separate douche, wastafelmeubel, designradiator en een toilet. De prettige lichtinval maakt de badkamer een aangename plek om te ontspannen.

Tweede verdieping
Een vaste trap leidt je naar de tweede verdieping, waar je terechtkomt op een ruime overloop. Hier bevinden zich de hybride cv-installatie (2023), de omvormer voor de 9 zonnepanelen, witgoedaansluitingen en een praktische wastafel. Extra opbergruimte is te vinden achter het knieschot. Via de overloop heb je toegang tot de derde ruime slaapkamer, die lekker licht is. Ook deze kamer is voorzien van een tapijtvloer.

Buitenruimte
De buitenruimte van Molenberg 57 is minstens zo aantrekkelijk als het interieur. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een voortuin met ruimte voor een zitje en een groen aanzicht. Ook is er een stenen berging en een eigen parkeerplaats (op de huurgrond) aanwezig. De achterzijde van de woning biedt een royale, groen aangelegde tuin met een terras aan de woning, voorzien van een uitvalscherm. Vanuit de achtertuin is er een vrij uitzicht waar u heerlijk van kunt genieten terwijl u in de zon zit. Op het dak aan de achterzijde bevinden zich de 9 zonnepanelen.

Garage
De eigenaar heeft in de wijk een garagebox in eigendom (Molenberg 30). Deze garagebox zal openbaar verkocht gaan worden na de verkoop van de woning. Als u naast de woning geïnteresseerd bent in de garagebox is het mogelijk deze gezamenlijk tegen een meerprijs te kopen. Deze garagebox heeft in 2022 een nieuwe elektrisch op afstand bedienbare deur gekregen en ook de dakbedekking is toen deels vervangen.

Voel je vrij om via een bezichtiging kennis te maken met deze fijne woning. Het is de ideale plek om je thuis te voelen, met alle comfort en gemakken die je nodig hebt!

Algemene gegevens
- Type woning: hoekwoning
- Bouwjaar: 1974
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: op de eigen oprit en in de directe omgeving
- Aanwezig: eigen oprit, stenen berging en extra stukje grond voorzijde (huurgrond gemeente)
- Ligging tuin: zuid
- Tuin bereik: via de woning

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel, ATAG, bouwjaar 2023
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel, ATAG, bouwjaar 2023
- Zonnepanelen: 9 stuks, geplaatst in 2021
- Voorzieningen: buitenzonwering aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: spouw- en vloerisolatie aanwezig
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel in aanleg
- Kozijnen: hout/kunststof

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Plattegronden