Object detail

Hofstraat6Rhenen01 - kopie.jpg Hofstraat6Rhenen32 - kopie.jpg Hofstraat6Rhenen22 - kopie.jpg Hofstraat6Rhenen27 - kopie.jpg Hofstraat6Rhenen48 - kopie.jpg Hofstraat6Rhenen04.jpg Hofstraat6Rhenen02.jpg Hofstraat6Rhenen01.jpg Hofstraat6Rhenen07.jpg Hofstraat6Rhenen08.jpg Hofstraat6Rhenen09.jpg Hofstraat6Rhenen10.jpg Hofstraat6Rhenen12.jpg Hofstraat6Rhenen13.jpg Hofstraat6Rhenen14.jpg Hofstraat6Rhenen15.jpg Hofstraat6Rhenen11.jpg Hofstraat6Rhenen16.jpg Hofstraat6Rhenen17.jpg Hofstraat6Rhenen45.jpg Hofstraat6Rhenen18.jpg Hofstraat6Rhenen19.jpg Hofstraat6Rhenen20.jpg Hofstraat6Rhenen21.jpg Hofstraat6Rhenen22.jpg Hofstraat6Rhenen23.jpg Hofstraat6Rhenen24.jpg Hofstraat6Rhenen25.jpg Hofstraat6Rhenen27.jpg Hofstraat6Rhenen28.jpg Hofstraat6Rhenen29.jpg Hofstraat6Rhenen30.jpg Hofstraat6Rhenen26.jpg Hofstraat6Rhenen31.jpg Hofstraat6Rhenen32.jpg Hofstraat6Rhenen33.jpg Hofstraat6Rhenen34.jpg Hofstraat6Rhenen37.jpg Hofstraat6Rhenen38.jpg Hofstraat6Rhenen39.jpg Hofstraat6Rhenen40.jpg Hofstraat6Rhenen41.jpg Hofstraat6Rhenen42.jpg Hofstraat6Rhenen43.jpg Hofstraat6Rhenen44.jpg Hofstraat6Rhenen48.jpg Hofstraat6Rhenen49.jpg Hofstraat6Rhenen50.jpg Hofstraat6Rhenen51.jpg Hofstraat6Rhenen05.jpg Hofstraat6Rhenen06.jpg Hofstraat6Rhenen03.jpg Hofstraat6Rhenen54.jpg Hofstraat6Rhenen55.jpg Hofstraat6Rhenen56.jpg Hofstraat6Rhenen53.jpg Rijnstraat45Rhenen39.jpg
Nieuw in verkoop

Te koop: Hofstraat 6, 3911 KX Rhenen

€ 898.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, half vrijstaande woning, driveinwoning
Perceeloppervlakte 217 m²
Woonoppervlakte 240 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop

Notitie

Algemeen

Unieke stadsvilla met eigen parkeergarage op de begane grond, lift en eigen tuin.

Gelegen in een rustige en charmante straat, midden in het levendige centrum van Rhenen, staat deze luxe stadsvilla met een eigen lift en een privé tuin. Deze prachtige stadsvilla biedt een uniek gevoel van luxe, vergelijkbaar met dat van een penthouse, dankzij de ondergelegen garage. Het pand biedt talloze geb... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, half vrijstaande woning, driveinwoning
    Bouwperiode 2005
    Status Nieuw in verkoop
    Aangeboden sinds Dinsdag 8 oktober 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07705
Vraagprijs € 898.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 8 oktober 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, half vrijstaande woning, driveinwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2005
Dakbedekking Bitumen, Dakpannen
Type dak Samengesteld
Isolatievormen Dubbel glas, HR-glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 217 m²
Woonoppervlakte 240 m²
Inhoud 931 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 23 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 10 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 6 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 2 aparte toiletten)
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer, In centrum
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuiden
Heeft een achterom Ja
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel Remeha Avanta Ace 35c CCS
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2023
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 3
Aantal overdekte parkeerplaatsen 3
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Airconditioning, Centrale verwarming, Gashaard, Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Heeft airco Ja
Heeft een alarm Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een lift Ja
Heeft een rookkanaal Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft zonwering Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Rhenen F 1969
Perceeloppervlakte 217 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Zie akte

Beschrijving

Unieke stadsvilla met eigen parkeergarage op de begane grond, lift en eigen tuin.

Gelegen in een rustige en charmante straat, midden in het levendige centrum van Rhenen, staat deze luxe stadsvilla met een eigen lift en een privé tuin. Deze prachtige stadsvilla biedt een uniek gevoel van luxe, vergelijkbaar met dat van een penthouse, dankzij de ondergelegen garage. Het pand biedt talloze gebruiksmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld denken aan een kantoor aan huis, hobbyruimte of extra opslag. Ook is het mogelijk om de woonruimtes verder uit te breiden.

Begane grond
Bij binnenkomst komt u in een ruimte die ideaal kan worden gebruikt als kantoorruimte/ werkkamer. Aangrenzend bevindt zich de ruime garage, bereikbaar via een elektrische overheaddeur, met genoeg plek voor meerdere auto’s. achter in de garage vindt u een keukenblok en een toiletruimte met fontein. De multifunctionele ruimte, is momenteel ingericht als barruimte met bergruimte.
Naast gebruik als bar biedt de recreatieruimte ook andere mogelijkheden. U kunt de ruimte eenvoudig omtoveren tot een fitnessruimte, speelkamer voor kinderen of zelfs een thuisbioscoop. De directe toegang tot de tuin vanuit deze ruimte maakt het bovendien gemakkelijk om binnen- en buitenactiviteiten te combineren. De recreatieruimte en garage maken de begane grond tot een veelzijdige verdieping die in zijn geheel bijdraagt aan het comfort en de flexibiliteit van deze stadsvilla.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping komt u via de trap of de geplaatste lift in de hal. Door de hal kom je bij de riante living met open keuken die is voorzien van een stijlvolle natuurstenen vloer. Het kookeiland in de keuken biedt meer dan voldoende werkruimte en geeft een fraai uitzicht op de eethoek. De open keuken is voorzien van een modern kookeiland en uitgerust met luxe apparatuur, waaronder een Boretti gasfornuis.
De grote glazen schuifdeuren leiden naar een extra kamer, die gebruikt kan worden als zitkamer of serre. Dankzij de lichtstraat en grote glazen ramen is er volop natuurlijk licht. Aan de achterzijde van de woning zijn drie slaapkamers te vinden, evenals een luxe badkamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.

Sanitair
De ruime badkamer biedt meerdere faciliteiten om heerlijk tot rust te komen. Zo is er een royale stortdouche, en een comfortabel bubbelbad waarin u kunt genieten van een ontspannen moment na een lange dag. Het wastafelmeubel is voorzien van een dubbele wastafel, waardoor u voldoende ruimte heeft om samen de dag te beginnen.
Daarnaast is de badkamer uitgerust met vloerverwarming, zodat u altijd een aangename temperatuur ervaart, zelfs tijdens de koudere maanden. Het gehele sanitair is van topkwaliteit en uitgevoerd in een moderne stijl, wat perfect aansluit bij de rest van de woning. De aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het sanitair niet alleen functioneel, maar ook een luxe ervaring is.

Tuin
De zonnige stadstuin, ideaal gelegen op het zuiden, biedt volop mogelijkheden om te genieten van lange zomerse dagen. Dankzij de gunstige ligging profiteert u de hele dag van zonlicht, waardoor de tuin een heerlijke plek is om te ontspannen, te eten of gezellig samen te zijn met familie en vrienden. De tuin is grotendeels betegeld, wat niet alleen zorgt voor een moderne, strakke uitstraling, maar ook voor weinig onderhoud. Hierdoor kunt u zonder al te veel moeite het hele jaar door van uw buitenruimte genieten.
Het betegelde terras biedt meer dan genoeg ruimte voor verschillende zitgedeeltes. U kunt er bijvoorbeeld een comfortabele loungehoek creëren voor ontspannen avonden, of een royale eettafel plaatsen voor zomerse diners in de buitenlucht. Naast de betegelde vlakken is er een fraai grasveld, perfect voor kinderen om op te spelen of voor huisdieren om rond te rennen. Dit stukje groen voegt een speels element toe aan de tuin en zorgt voor een natuurlijke overgang naar de meer functionele gedeelten.

Algemene gegevens
- Type woning: Stadsvilla
- Bouwjaar: 2005
- Aantal kamers: 6
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: inpandige garage
- Aanwezig: berging. inpandige garage, personenlift, barruimte, kantoorruimte en binnentuin
- Ligging tuin: zuid/west
- Tuin bereik: opzij

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: (Nieuw) Remeha combi cv-ketel (nieuw)
- Verwarmvoorziening: Remeha combi cv-ketel (nieuw) en heather
- Vloerverwarming: aanwezig
- Zonnepanelen: 12 stuks
- Voorzieningen: airco op de gehele verdieping/buitenzonwering middels screens
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel en TV kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Plattegronden