Object detail

voorkant.jpeg woonkamer.jpeg woonkamer2.jpeg woonkamer3.jpeg keuken.jpeg keuken2.jpeg keuken3.jpeg slaapkamer4.jpeg slaapkamer5.jpeg slaapkamer6.jpeg slaapkamer7.jpeg slaapkamer.jpeg slaapkamer2.jpeg zolder.jpeg zolder2.jpeg zolder3.jpeg badkamer.jpeg badkamer3.jpeg badkamer2.jpeg hal2.jpeg hal.jpeg trap naar 1e.jpeg overloop.jpeg overloop2.jpeg tuin.jpeg tuin2.jpeg uitzicht.jpeg berging1.jpeg berging.jpeg straatzijde.jpeg straatzijde2.jpeg voorkant2.jpeg
Verhuurd

Verhuurd: Poortwacht 18, 2353 EA Leiderdorp

€ 1.595,- /mnd
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 146 m²
Woonoppervlakte 135 m²
Aanvaarding Per zaterdag 1 juni 2024
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Gelegen in de woonwijk Leyhof te Leiderdorp, is deze ruime eengezinswoning te huur. De woning telt in totaal 5 kamers en beschikt over een ruime achtertuin met vaste houten berging en achterom. Nabij supermarkt, sportfaciliteiten in het vlakbij gelegen Park de Bloemerd, winkelcentrum De Winkelhof en uitvalswegen A4 richting Amsterdam/Schiphol ofwel Den Haag/Rotterdam, tevens is het centrum van... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1997
    Status Verhuurd
    Aangeboden sinds Woensdag 24 april 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 03816
Huurprijs € 1.595,- per maand
Borg € 3.190,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Per zaterdag 1 juni 2024
Aangeboden sinds Woensdag 24 april 2024
Laatste wijziging Maandag 1 juli 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1997
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 146 m²
Woonoppervlakte 135 m²
Inhoud 310 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord west
Heeft een achterom Ja
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja

Beschrijving

Gelegen in de woonwijk Leyhof te Leiderdorp, is deze ruime eengezinswoning te huur. De woning telt in totaal 5 kamers en beschikt over een ruime achtertuin met vaste houten berging en achterom. Nabij supermarkt, sportfaciliteiten in het vlakbij gelegen Park de Bloemerd, winkelcentrum De Winkelhof en uitvalswegen A4 richting Amsterdam/Schiphol ofwel Den Haag/Rotterdam, tevens is het centrum van Leiden op fietsafstand.

Indeling:
Begane grond;
Entree in de hal met meterkast, zwevend toilet met fonteintje. Toegang tot de keuken welk beschikt over een inbouw koel-vriescombinatie, vaatwasmachine, oven, 4 pits gaskookplaat met RVS afzuigkap en voldoende werk- en opbergruimte. Vanuit de keuken is de woonkamer te betreden welk ruim is opgezet en middels de openslaande deuren toegang biedt tot de riante achtertuin gelegen op het noordwesten. De tuin beschikt tevens over een vaste houten berging en een achterom.

1e etage:
Via de vaste trap is de overloop te betreden, welk toegang biedt tot 3 ruime slaapkamers met laminaatvloeren en badkamer met inloop douche, ligbad, toilet en wastafel.

2de etage:
Via de vaste trap is de overloop te betreden waar zich de Cv-installatie zich bevindt en ook de 4e ruime slaapkamer. Deze etage beschikt over bergruimte onder de schuine gedeeltes achter schotten.

De woning wordt gestoffeerd aangeboden voor €1595,00 exclusief gas/water/elektra/internet/televisie.