Object detail

New for sale

For sale: Pollux 263, 3902 TH Veenendaal

€297,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 87 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Dit goed verzorgde 3-kamerappartement aan de Pollux 263 in Veenendaal biedt u een aangename woonervaring. Met een royale gebruikersoppervlakte van 87m², een lichte en open woonkamer, een moderne keuken en een luxe badkamer, is deze woning een ware verrassing. Verder beschikt het appartement over twee grote slaapkamers (voorheen 3), een heerlijk balkon en een externe berging. Dit moderne apparte... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Construction period 1972
    Status New for sale
    Offered since 17 September 2024
  • Location

Features

Offer
Reference number 07650
Asking price €297,000
Service costs €199.53
Heating €70.07
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 17 September 2024
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1972
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations HR glazing, Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 87 m²
Content 287 m³
External surface area storage rooms 7 m²
External surface area 12 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Collective heating
Ventilation method Mechanical ventilation, Natural ventilation
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Veenendaal K 5322
Range Condominium

Description

Dit goed verzorgde 3-kamerappartement aan de Pollux 263 in Veenendaal biedt u een aangename woonervaring. Met een royale gebruikersoppervlakte van 87m², een lichte en open woonkamer, een moderne keuken en een luxe badkamer, is deze woning een ware verrassing. Verder beschikt het appartement over twee grote slaapkamers (voorheen 3), een heerlijk balkon en een externe berging. Dit moderne appartement combineert ruimte, licht en een uitstekende afwerking.

Pollux 263 is ideaal gelegen in een rustige, maar toch centraal gelegen buurt nabij het bruisende centrum van Veenendaal. In de directe omgeving vindt u diverse supermarkten, winkels en eetgelegenheden, waardoor u voor al uw dagelijkse behoeften nooit ver hoeft te zoeken. Ook zijn er in de buurt verschillende sportclubs en scholen, wat deze locatie bijzonder aantrekkelijk maakt voor zowel gezinnen als actieve bewoners. De uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de nabijheid van uitvalswegen zorgen ervoor dat u gemakkelijk naar andere steden en omliggende gebieden kunt reizen. Dit maakt Pollux 263 niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook een praktische keuze.

Indeling:

Entree:
De woning wordt betreden via een gezamenlijke entree, waar zich ook de brievenbussen en intercoms bevinden. Vanuit deze entree heeft u de keuze tussen de trap of de lift om naar de 3e verdieping te gaan, waar de woning zich bevindt. Eenmaal binnen in de woning komt u in een goed verzorgde hal die toegang biedt tot alle ruimtes.

Woon- en eetkamer:
De woonkamer vormt het hart van deze woning. De open indeling en de overvloed aan natuurlijk licht zorgen voor een gezellige en ruime sfeer, ideaal voor ontspanning. De grote raampartijen laten het licht royaal binnenstromen, terwijl de indeling u de vrijheid geeft om een comfortabele zithoek te creëren. Direct grenzend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer, waar een grote eettafel perfect tot zijn recht komt. Bovendien biedt de woonkamer toegang tot het balkon, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Keuken:
De moderne keuken, grenzend aan de hal, is voorzien van een stijlvol L-vormig aanrechtblad met een matzwarte afwerking. Deze ruimte is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat met afzuiging, een ingebouwde oven, een koelkast, een vaatwasser en een praktische spoelbak. De keuken biedt daarnaast volop opbergmogelijkheden in de ruime lades en kastjes, waardoor u al uw keukengerei netjes kunt opbergen.

Badkamer:
Grenzend aan de hal treft u de luxe badkamer, een waar hoogtepunt in deze woning. De badkamer is volledig betegeld en straalt een moderne elegantie uit. De ruime inloopdouche biedt volop comfort, terwijl de wastafel met spiegel en het zwevend toilet bijdragen aan de strakke afwerking van de ruimte. Een handdoekradiator en de witgoedaansluiting maken deze badkamer bovendien zeer praktisch.

Slaapkamers:
Dit appartement beschikt over twee goed onderhouden slaapkamers. Beide kamers zijn ruim opgezet en bieden voldoende ruimte voor een bed, bureau en opbergmeubels. De kamer aan de achterzijde van de woning heeft bovendien directe toegang tot het balkon, waardoor u vanuit uw slaapkamer van de buitenlucht kunt genieten. Mocht u extra ruimte nodig hebben voor werk of hobby's, dan kan één van de slaapkamers hier perfect voor worden ingericht.

Externe berging:
In het pand bevindt zich een berging, welke bij de woning hoort. Deze berging is ideaal voor het stallen van seizoensgebonden items die u niet dagelijks nodig heeft.

Buitenruimte:
Het balkon is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Hier kunt u volop van de zonuren profiteren en kijkt u uit over de groene omgeving. Met voldoende ruimte voor een loungeset of een buitentafel, kunt u hier zowel 's ochtends als 's avonds heerlijk vertoeven. Het balkon is direct toegankelijk vanuit de woonkamer, waardoor u eenvoudig een stap naar buiten zet.

Het energielabel wordt ingemeten en volgt zo spoedig mogelijk.

Algemene gegevens
- Type woning: 3-kamerappartement (voorheen 4)
- Bouwjaar: 1972
- Aantal kamers: 3 (voorheen 4)
- Aantal slaapkamers: 2 (voorheen 3)
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: in de directe omgeving aanwezig
- Aanwezig: grote algemene parkeerplaats, eigen balkon en berging in de onderbouw
- Ligging balkon: zuid
- Balkon bereik: via de woon- en slaapkamer

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: blokverwarming
- Verwarmvoorziening: blokverwarming
- Vloerverwarming: niet aanwezig
- Voorzieningen: buitenzonwering aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel aanwezig
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone