Object detail

New for sale

For sale: Paddestoelenlaan 1, 3903 GE Veenendaal

€539,500
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 222 m²
Liveable area 157 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Stijlvolle en bijzonder ruime hoekwoning met kantoorruimte, 2 bergingen, carport en riante tuin gelegen in een geliefde woonomgeving!

Aan de Paddestoelenlaan 1 in Veenendaal vindt u deze prachtige, recent gemoderniseerde hoekwoning met een gebruikersoppervlakte van maar liefst 156m². Deze ruime woning beschikt over een lichte woon- en eetkamer, een stijlvolle leefkeuken, maar liefst 5 slaap... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1998
    Status New for sale
    Offered since 22 October 2024
  • Location

Features

Offer
Reference number 07725
Asking price €539,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 22 October 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1998
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Cavity wall, Floor, Full, HR glazing, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 222 m²
Floor Surface 157 m²
Content 554 m³
External surface area storage rooms 36 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 7 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler ATAG
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation, Natural ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Parking Carport
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Veenendaal C 3570
Area 222 m²
Range Entire lot

Description

Stijlvolle en bijzonder ruime hoekwoning met kantoorruimte, 2 bergingen, carport en riante tuin gelegen in een geliefde woonomgeving!

Aan de Paddestoelenlaan 1 in Veenendaal vindt u deze prachtige, recent gemoderniseerde hoekwoning met een gebruikersoppervlakte van maar liefst 156m². Deze ruime woning beschikt over een lichte woon- en eetkamer, een stijlvolle leefkeuken, maar liefst 5 slaapkamers boven, keurig sanitair, praktische wasruimte en een kantoorruimte op de begane grond. Buiten kunt u genieten van een zonnige achtertuin, voorzien van twee bergingen en een handige carport. De woning ademt luxe en comfort uit, met volop ruimte voor het hele gezin. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze woning en de mogelijkheden die het biedt voor een comfortabel en modern leven.

Deze woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt op korte afstand van het centrum van Veenendaal. Binnen slechts tien minuten fietsen bereikt u het gezellige centrum, waar een divers aanbod aan winkels, restaurants en cafés te vinden is. Ook scholen en sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden, waardoor deze buurt ideaal is voor gezinnen. Voor uw dagelijkse boodschappen liggen supermarkten en andere winkels op loopafstand. Qua bereikbaarheid zit u hier perfect: met het openbaar vervoer bereikt u eenvoudig andere steden, en via de nabijgelegen uitvalswegen bent u binnen een half uur in Utrecht, Arnhem of Amersfoort.

Entree:
Een verzorgde voortuin leidt u naar de voordeur, waar u de woning binnenstapt. De entree is een sfeervolle hal, die toegang biedt tot de woon-/eetkamer.

Eetkamer:
De eetkamer is ruim en nodigt uit tot gezellige diners met familie en vrienden. Dankzij de royale afmetingen is er voldoende plaats voor een grote eettafel, waar u heerlijk kunt tafelen. De eetkamer staat in open verbinding met zowel de leefkeuken en de woonkamer.

Woonkamer:
De lichte woonkamer loopt via de keuken naadloos over in de eetkamer en biedt volop ruimte voor een comfortabele zithoek. Grote raampartijen zorgen voor een aangename hoeveelheid natuurlijk licht, waardoor de woonkamer een uitnodigende sfeer krijgt. Via de openslaande deuren heeft u directe toegang tot de zonnige achtertuin, wat het binnen-buitenleven extra aantrekkelijk maakt.

Keuken:
Centraal in de woning bevindt zich de moderne keuken, uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur. Het langwerpige aanrechtblad biedt veel werkruimte en is ideaal voor het bereiden van maaltijden. Met een inductiekookplaat, afzuigkap, ingebouwde combioven, koelkast, vaatwasser en spoelbak is de keuken helemaal klaar voor dagelijks gebruik. Daarnaast is er, door de vele kasten, meer dan genoeg opbergruimte aanwezig, waardoor u hier altijd netjes en opgeruimd kunt werken.

Kantoor:
Op de begane grond bevindt zich tevens een multifunctionele kamer, die via een hal te bereiken is. Deze ruimte leent zich uitstekend als kantoor, gastenverblijf of als hobbyruimte.

1e verdieping:
De trap in de hal leidt naar de eerste verdieping, waar drie slaapkamers, een badkamer en een separate toiletruimte te vinden zijn. Deze verdieping biedt veel wooncomfort en is ideaal voor een gezin met kinderen.

Slaapkamers:
De slaapkamers op deze verdieping zijn ruim en bieden volop mogelijkheden voor het inrichten van een slaap- of studeerkamer. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval, waardoor de kamers een prettige, open uitstraling hebben.

Sanitair:
De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche, ruim ligbad, een wastafel met spiegel en een handig opbergmeubel. Hoewel de badkamer nog in prima staat is, kan deze desgewenst gemoderniseerd worden naar eigen smaak. Het toilet is apart van de badkamer gelegen, wat extra praktisch is.

2e verdieping:
De vaste trap leidt naar de 2e verdieping, waar nog twee extra slaapkamers en een ruime wasruimte aanwezig zijn. Dit biedt volop ruimte voor grotere gezinnen of hobby's.

Slaapkamers:
Net als op de 1e verdieping zijn ook deze slaapkamers goed onderhouden en bieden ze voldoende ruimte voor een bed, bureau en opbergruimte. Dankzij de vele mogelijkheden en rechtopgetrokken wanden kunt u deze kamers geheel naar wens inrichten.

Wasruimte:
De wasruimte op deze verdieping beschikt ook over een witgoedaansluiting en een handig aanrecht. Dit maakt de ruimte bijzonder praktisch voor huishoudelijke klussen. Daarnaast is hier de nodige bergruimte aanwezig.

Buitenruimte:
De achtertuin is vanwege de vrije omgeving een zonnige en onderhoudsarme buitenruimte waar u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Het terras is heerlijk ruim en ideaal voor het plaatsen van een comfortabele lounge set en/of een buitentafel. Hier kunt u tijdens zonnige dagen ontspannen of te dineren. Via de tuin heeft u toegang tot de twee bergingen, waar u al uw tuinspullen netjes kunt opbergen. Direct achter de tuin bevindt zich de carport, een ideale plek om uw auto veilig en overdekt te parkeren.

Algemene gegevens
- Type woning: hoekwoning
- Bouwjaar: 1998
- Verbouwjaar: 2023 / 2024
- Aantal kamers: 7
- Aantal slaapkamers: 6
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: onder de carport en in de directe omgeving aanwezig
- Aanwezig: vrijstaande berging, carport en aanbouw woonruimte
- Ligging tuin: noord - Tuin bereik: via de woning en een achterom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel, ATAG
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel, ATAG
- Vloerverwarming: aanwezig
- Voorzieningen: Elektrische rolluiken ( 2023)
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: spouw-, vloer- en dakisolatie aanwezig
- Dubbel glas: deels Hr++ glas deels
- Glasvezel kabel aanwezig
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone