Object detail

For sale: Nieuwe Veenendaalseweg 229-48, 3911 MJ Rhenen

€140,000
Type of residence House, mobile home, detached house
Recreation property
Plot size 145 m²
Liveable area 38 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Ontdek het hedendaagse comfort van een stijlvolle chalet op het sfeervolle Vakantiepark De Thijmse Berg, idyllisch gesitueerd op de Utrechtse Heuvelrug. Gun uzelf de luxe van een moderne, gelijkvloerse woning die u verrast met een aangename woonkamer, een eigentijds volwaardige keuken, een ruime ouderslaapkamer, en een charmante tweede slaapkamer voorzien van een functioneel stapelbed. Het buit... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mobile home, detached house
    Construction period 2018
    Offered since 14 June 2024
  • Location

Features

Offer
Reference number 07643
Asking price €140,000
Acceptance By consultation
Offered since 14 June 2024
Last updated 13 September 2024
Construction
Type of residence House, mobile home, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2018
Surfaces and content
Plot size 145 m²
Floor Surface 38 m²
Content 120 m³
External surface area storage rooms 6 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Cadastral informations
Cadastral designation Rhenen H 7472
Area 145 m²

Description

Ontdek het hedendaagse comfort van een stijlvolle chalet op het sfeervolle Vakantiepark De Thijmse Berg, idyllisch gesitueerd op de Utrechtse Heuvelrug. Gun uzelf de luxe van een moderne, gelijkvloerse woning die u verrast met een aangename woonkamer, een eigentijds volwaardige keuken, een ruime ouderslaapkamer, en een charmante tweede slaapkamer voorzien van een functioneel stapelbed. Het buitenleven wordt verrijkt met een royale tuin voorzien van een ruim terras en voldoende plek om te spelen. Privacy is gewaarborgd door een volgroeide haag en de aanwezige houten berging biedt extra opslagmogelijkheden. Parkeergelegenheid bij de chalet zorgt voor extra gemak.

De Utrechtse Heuvelrug is een van de meest veelzijdige natuurgebieden in Nederland, met een glooiend landschap vol bossen, heidevelden, zandverstuivingen en rivierlandschappen. Dit biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden over de vele routes die door het gebied lopen. Het vakantiepark De Thijmse Berg biedt ook verschillende voorzieningen om het verblijf aangenamer te maken. Er zijn speeltuinen voor kinderen, een buitenzwembad voor de warme dagen, en een café/restaurant waar u kunt genieten van een maaltijd of een drankje. Het park is mooi onderhouden en past perfect in de natuurlijke omgeving van de regio. Hoewel het park midden in de natuur ligt, zijn stedelijke voorzieningen zoals winkels, supermarkten, en gezondheidsdiensten niet ver weg. De bereikbaarheid van het vakantiepark is goed, met directe toegang tot de snelweg en openbaar vervoer opties, waardoor steden als Utrecht en Amersfoort binnen handbereik liggen voor een dagje uit.

Indeling

Begane grond
De woonkamer is ruim en licht, met grote raampartijen en dubbele deuren die uitkomen op de tuin. De vloer is bedekt met een pvc-vloer die zorgt voor een moderne uitstraling. Er is voldoende ruimte voor een zithoek en een eettafel. De keuken is modern en functioneel. Het is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Er is voldoende kastruimte voor het opbergen van keukengerei en uw voorraad.

De hoofdslaapkamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed en heeft extra opbergruimte door ingebouwde kasten. Het is een rustige ruimte, ideaal om te ontspannen.
De tweede kamer heeft een stapelbed, wat het een perfecte slaapkamer maakt voor kinderen of gasten. Er is ook opbergruimte beschikbaar in deze kamer. De badkamer heeft een moderne uitstraling. Er is een ruime douche, een wastafelmeubel, designradiator en een toilet. De afwerking is strak en functioneel.

Buitenruimte
De chalet beschikt over een ruime en zorgvuldig ontworpen buitenruimte, die naadloos aansluit bij de natuurlijke schoonheid van de omgeving en het comfort van binnen naar buiten brengt. De tuin is aangelegd met een ruim terras en – gazon, omheind door een volwassen haag, waardoor u geniet van veel privacy. Daarnaast beschikt u over een vrijstaande houten berging, een extra berging waar de cv-installatie is gesitueerd en er is parkeergelegenheid bij de chalet.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 34 m²
• Inhoud: 120 m³
• Modern afgewerkte chalet
• Ruime woonkamer met schuifpui
• Moderne keuken, compleet uitgerust
• Twee slaapkamers, waarvan één met stapelbed
• Eigentijdse badkamer
• Royale tuin, met houten berging en veel privacy
• Parkeergelegenheid bij de chalet.

Het chalet staat op eigen grond, wel dienen er parkkosten à € 1.750,- per jaar betaald te worden. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Floor plans

ZonZone