Object detail

Zuiderkruis604Veenendaal12 - kopie.jpg Zuiderkruis604Veenendaal32.jpg Zuiderkruis678Veenendaal01.jpg Zuiderkruis604Veenendaal03.jpg Zuiderkruis604Veenendaal33.jpg Zuiderkruis678Veenendaal03.jpg Zuiderkruis678Veenendaal02.jpg Zuiderkruis678Veenendaal04.jpg Zuiderkruis604Veenendaal06.jpg Zuiderkruis604Veenendaal08.jpg Zuiderkruis604Veenendaal09.jpg Zuiderkruis604Veenendaal10.jpg Zuiderkruis604Veenendaal12.jpg Zuiderkruis604Veenendaal13.jpg Zuiderkruis604Veenendaal14.jpg Zuiderkruis604Veenendaal15.jpg Zuiderkruis604Veenendaal16.jpg Zuiderkruis604Veenendaal17.jpg Zuiderkruis604Veenendaal18.jpg Zuiderkruis604Veenendaal19.jpg Zuiderkruis604Veenendaal20.jpg Zuiderkruis604Veenendaal21.jpg Zuiderkruis604Veenendaal22.jpg Zuiderkruis604Veenendaal11.jpg Zuiderkruis604Veenendaal-23_web.jpg Zuiderkruis604Veenendaal-24_web.jpg Zuiderkruis604Veenendaal25.jpg Zuiderkruis604Veenendaal26.jpg Zuiderkruis604Veenendaal27.jpg Zuiderkruis604Veenendaal28.jpg Zuiderkruis604Veenendaal29.jpg Zuiderkruis604Veenendaal30.jpg Zuiderkruis604Veenendaal31.jpg Zuiderkruis604Veenendaal35.jpg Zuiderkruis678Veenendaal05.jpg Zuiderkruis678Veenendaal06.jpg Zuiderkruis604Veenendaal04.jpg Zuiderkruis604Veenendaal07.jpg
Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Zuiderkruis 604, 3902 XT Veenendaal

€ 285.000,- k.k.
Type object Appartement, galerijflat
Woonoppervlakte 85 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Notitie

Algemeen

Kopers opgelet! Deze woning wordt verkocht middels verkoop bij inschrijving (gunning verkoper) in combinatie met meerdere kijkdagen. De sluitingsdatum voor het bieden is maandag 5 augustus 2024 om 10:00 uur.

Laat u verrassen door dit instapklare, ruime en goed verzorgde appartement aan de Zuiderkruis 604 in Veenendaal. Met een totale gebruikersoppervlakte van 85 m², een ruime en lichte woonk... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, galerijflat
    Bouwperiode 1972
    Status Verkocht onder voorbehoud
    Aangeboden sinds Woensdag 24 juli 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07663
Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Servicekosten € 226,01
Verwarming € 168,45
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 24 juli 2024
Laatste wijziging Donderdag 22 augustus 2024
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Toegankelijkheid Mindervaliden, Senioren
Bouwperiode 1972
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 85 m²
Inhoud 282 m³
Oppervlakte externe bergruimte 9 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 10 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Vrij uitzicht
Energieverbruik
Energielabel E
Uitrusting
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Blokverwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel, Wastafelmeubel
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een lift Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft ventilatie Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Veenendaal K 4539
Omvang Appartementsrecht of complex

Beschrijving

Kopers opgelet! Deze woning wordt verkocht middels verkoop bij inschrijving (gunning verkoper) in combinatie met meerdere kijkdagen. De sluitingsdatum voor het bieden is maandag 5 augustus 2024 om 10:00 uur.

Laat u verrassen door dit instapklare, ruime en goed verzorgde appartement aan de Zuiderkruis 604 in Veenendaal. Met een totale gebruikersoppervlakte van 85 m², een ruime en lichte woonkamer, sfeervolle keuken, 3 slaapkamers en modern sanitair, is dit de perfecte mix van ruimte en comfort. Het zonnige overdekte balkon geeft u een heerlijke plek om van het buitenleven en het uitzicht te genieten. De externe eigen berging, gezamenlijke fiets- en motorstalling en de vele parkeerplaatsen bij het complex maken het plaatje compleet. Het appartement is/wordt in 2023/2024 aan de buitenzijde volledig gerenoveerd. Een moderne uitstraling en uitstekende isolatie worden gecombineerd op een toplocatie Veenendaal.

Gelegen aan de Zuiderkruis, ligt deze woning in een levendige straat, op steenworp afstand van het centrum van Veenendaal. Op korte afstand van de woning zijn supermarkten, Ov-voorzieningen, sportclubs en alledaagse winkels te vinden. Dit maakt het tot een tactisch gelegen locatie. Het centrum van Veenendaal is per fiets binnen enkele minuten te bereiken en uitvalswegen richting Rhenen, Ede en Wageningen zijn nabij gelegen. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:

Entree:
U betreedt het complex via de gezamenlijke entree. Hier bevinden zich de intercoms en brievenbussen. Bij binnenkomst in de woning arriveert u in een goed afgewerkte hal, welke door het hart van de woning loopt en toegang biedt tot alle ruimtes.

Woonkamer:
Middels een deur wordt de hal gescheiden van de woonkamer. Deze heeft een open indeling en biedt veel mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek. Tevens kan er een ruime eethoek gecreëerd worden waar met gemak een 6-persoons eettafel geplaatst kan worden. Grote raampartijen voorzien de woonkamer van veel natuurlijk daglicht en een fraai uitzicht.

Keuken:
De keuken bevindt zich aan de voorzijde, grenzend aan de hal. Deze is ruim, heeft een L-vormig aanrechtblad en is voorzien van allerhande inbouwapparatuur. Een gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast met vriezer, vaatwasmachine en spoelbak maken de keuken instapklaar.

Sanitair:
Grenzend aan de hal bevindt zich de badkamer. Deze is volledig betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel met spiegel en opbergmeubel. De toiletruimte is separaat. Deze beschikt over een hangend toilet met wastafel.

Slaapkamers:
Zuiderkruis 604 beschikt over drie goed onderhouden slaapkamers. Elke slaapkamer wordt van veel lichtinval voorzien en is voorzien van een keurige vloer. De slaapkamers aan de achterzijde kunnen desgewenst als werk-of hobbyruimte worden ingericht. Eén slaapkamer grenst aan het balkon.
De slaapkamer aan de voorzijde is het grootst en biedt ruimte voor het plaatsen van een bed, bureau en opbergmeubel.

Berging:
Een externe berging bevindt zich in het gebouw op de begane grond. Met een oppervlakte van 9m2 is deze ruimte uitermate geschikt als berging voor uw fietsen en/of spullen. Daarnaast is er een gezamenlijke fietsen- en motorstalling aanwezig.

Buiten:
Vanuit de woonkamer en een slaapkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon. Deze is goed onderhouden en onderhoudsarm. Met een weids uitzicht is dit de ideale plek om te ontspannen en van de zonuren te genieten.

Algemene gegevens
- Type woning: 4-kamerappartement
- Bouwjaar: 1972
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: Bij het complex is een grote openbare parkeerplaats aanwezig
- Aanwezig: Algemene fietsen en motorstalling aanwezig, eigen berging in de onderbouw en balkon
- Ligging balkon:
- Balkon bereik: via de woon- en slaapkamer

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Boiler, 80 liter, Daalderop, eigendom
- Verwarmvoorziening: Blokverwarming
- Vloerverwarming: Niet aanwezig
- Ventilatie: aanwezig
- Isolatie: Muurisolatie 2024
- Dubbel glas: geheel HR++ beglazing 2024
- Glasvezel kabel, TV kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen