Object detail

Sold

Sold: Atalantapark 16, 3905 KG Veenendaal

€369,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 140 m²
Liveable area 91 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Laat u verrassen door deze lichte en stijlvol afgewerkte energiezuinige gezinswoning aan het Atalantapark 16 in Veenendaal. Deze moderne tussenwoning beschikt over een heerlijke tuin met 2 sfeervolle veranda’s en een vrijstaande stenen berging.

De woning is recent gemoderniseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Met een ruime woonkamer, moderne leefkeuken, keurige badkamer, 3 goede slaapkamer... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1997
    Status Sold
    Offered since 24 May 2024
  • Location

Features

Offer
Reference number 07599
Asking price €369,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 24 May 2024
Last updated 25 June 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1997
Roof materials Bitumen, Ceramic
Rooftype Flat
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 140 m²
Floor Surface 91 m²
Content 323 m³
External surface area storage rooms 7 m²
External surface area 16 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Remeha Tzerra
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Veenendaal H 2905
Area 140 m²
Range Entire lot

Description

Laat u verrassen door deze lichte en stijlvol afgewerkte energiezuinige gezinswoning aan het Atalantapark 16 in Veenendaal. Deze moderne tussenwoning beschikt over een heerlijke tuin met 2 sfeervolle veranda’s en een vrijstaande stenen berging.

De woning is recent gemoderniseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Met een ruime woonkamer, moderne leefkeuken, keurige badkamer, 3 goede slaapkamers en de nodige bergruimte, is deze woning 91m² puur woonplezier. De zonnige achtertuin en de 2 ruime veranda’s geven de woning extra woon-/leefruimte. De aanpandige veranda is met recht een verlengstuk van de woonkamer te noemen.

De woning beschikt over 9 zonnepanelen, is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. Goed voor zowel het milieu als uw portemonnee. Energielabel B dateert van voor de plaatsing van de zonnepanelen, mogelijk resulteert dit in een hoger energielabel.

Gelegen in Veenendaal-Noord, ligt deze woning in een kindvriendelijke en levendige omgeving. De ruim opgezette en rustige straat beschikt over voldoende parkeergelegenheid. De nabijheid van supermarkten, scholen, sportclubs, Ov-voorzieningen maakt het tot een aantrekkelijke locatie. Met een speeltuin op de hoek en de grote speeltuin “De Pol” op loopafstand is dit ook voor gezinnen een ideale ligging. Ook het centrum van Veenendaal en diverse natuurgebieden zijn per fiets binnen enkele minuten te bereiken.

Indeling:

Entree:
Een ruime en goed verzorgde hal verwelkomt u. hier bevinden zich de separate toiletruimte, trap naar de 1e verdieping en de meterkast. De toiletruimte is voorzien van vloer- en wandtegels en beschikt over een hangend toilet met wastafel.

Woonkamer:
Bij binnenkomst in de woonkamer valt de hoeveelheid natuurlijk licht direct op. Grote raampartijen aan de achterzijde voorzien de ruimte van veel lichtinval. De open indeling maak het mogelijk om een ruime zithoek te creëren. Door de gehele begane grond ligt een visgraatvloer. Grenzend aan de woonkamer zijn zowel de lichte veranda als de half open keuken gemakkelijk te bereiken.

Keuken:
De moderne leefkeuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Voorzien van een L-vormig aanrechtblad, een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, ingebouwde koelkast, vaatwasser en voldoende opbergruimte in de lades en kastjes, is de keuken instapklaar en van alle gemakken voorzien. Ook is er ruimte voor een eettafel in deze moderne keuken.

1e verdieping:
De trap in de hal begeleid je naar de 1e verdieping, waar zich drie goede slaapkamers, een inloopkast en de badkamer bevinden. Elke slaapkamer is goed onderhouden en wordt van veel daglicht voorzien. Indien gewenst kan een slaapkamer als werk- of hobbyruimte fungeren.

Grenzend aan de overloop bevindt zich de badkamer. Deze is modern, voorzien van vloerverwarming, automatische mechanische ventilatie, volledig betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche met glazen deur, zwevend toilet, wastafel met spiegel en een opbergmeubel.

Buiten:
Vanuit de woonkamer is de zonnige achtertuin te betreden. Voorzien van een overdekt terras en een overkapping, is het mogelijk om het hele jaar door buiten te genieten. Deels bestraat, maar ook voorzien van veel groen, is het een levendige achtertuin. Geniet volop van de zonuren op een dag. Achterin de tuin is een stenen berging aanwezig, geschikt voor het stallen van fietsen of tuinspullen. Middels de poort is de tuin te betreden en verlaten.

Algemene gegevens
- Type woning: tussenwoning
- Bouwjaar: 1997
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig
- Er is een berging en er zijn twee veranda's aanwezig
- Ligging tuin: zuid-oost
- Tuin bereik: achter

Technische gegevens
- Warmwater- en verwarmvoorziening: HR CV-ketel Remeha (bouwjaar 2015)
- Vloerverwarming: in de badkamer
- Zonnepanelen: 9 stuks
- Voorzieningen: rolluiken op de verdieping
- Mechanische ventilatie in de badkamer
- Isolatie: gevel/dak/vloer
- Dubbel glas: HR+
- Glasvezel kabel aanwezig
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone